Forum Power Team Strona Główna Power Team
Forum wielotematyczne, Forum dla Ciebie
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

"KelnerWmojejZupiePływaMucha!!"-WszystkoOjedzeniu
Idź do strony 1, 2  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Power Team Strona Główna -> Hyde park
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Łuseczka
Moderator
Moderator



Dołączył: 15 Paź 2005
Posty: 270
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Rymanów Zdrój

PostWysłany: Wto 13:54, 18 Paź 2005    Temat postu: "KelnerWmojejZupiePływaMucha!!"-WszystkoOjedzeniu

A ten temacik to po to żeby sobie narobić smaku (hehehe). Pierwsze zasadnicze pytanie to : co lubicie jeść najbardziej?? Tutaj mużecie też pochwalić się wymyślonymi przez was przepisami kulirnarnymi... (ciekawe czy będzie ich dużo heheheh)Tutaj możemy również porozmawiać co jest szkodliwe, ale za to bardzo smaczne:(
podrowionka;*


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kewin
Administrator
Administrator



Dołączył: 24 Wrz 2005
Posty: 394
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Gryfino

PostWysłany: Wto 14:33, 18 Paź 2005    Temat postu:

ja bardzo lubię Chinszczyzne i mięso w ziołach!...ale nie wybrzydzam gdy mama podaje mi gołąbki i kotlety(mielone i schabowe)

tak wymyśliłem swój przepis a oto jego składniki:
- 20g pająków
- 50g ślimaków
- 1 sktzydło przejechanego wróbla
- sól
- przeprz

pozdroowko;)


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Tomek
Administrator
Administrator



Dołączył: 24 Wrz 2005
Posty: 725
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Gryfino

PostWysłany: Wto 17:03, 18 Paź 2005    Temat postu:

No ja lubie...(długo wymieniać) chociaż niezawsze mam apetyt:P

Mój przepis niejest wymyślony, ale jest zato staropolski:

CAŁUSKI:

50 dkg mąki

50 dkg sera

pół kostki margaryny

2 jaja

1 łyżeczka proszku do pieczenia

1 łyżęczka sody

1 szklanka cukru







ps. Niechciał bym, żeby mnie taką Kewina potrawą poczęstowali, ale jestem ciekaw czy sam kucharz spróbował ją??


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kewin
Administrator
Administrator



Dołączył: 24 Wrz 2005
Posty: 394
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Gryfino

PostWysłany: Wto 18:47, 18 Paź 2005    Temat postu:

prubowałem, prubowałem i musze przyznać że mi smakowała. Tylko trzeba odpowiednio przysmażyć te skudła tak aby były chrupiące ale nie spalone na węgiel
pozdroowko


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Tomek
Administrator
Administrator



Dołączył: 24 Wrz 2005
Posty: 725
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Gryfino

PostWysłany: Śro 15:24, 19 Paź 2005    Temat postu:

Hehe zabawny jestes Kewin!!!

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Łuseczka
Moderator
Moderator



Dołączył: 15 Paź 2005
Posty: 270
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Rymanów Zdrój

PostWysłany: Śro 16:12, 19 Paź 2005    Temat postu:

hehhee.......nie spodziewałam się tylu odpowiedzi bo n ie sądziłam, że to akurat chłopcy coś napiszą...
Ja podaje mój przepiś (wymyslony)...


Nadziewane pomidorki:

1kg pomodorów
serek feta
2 cebulki
szynka
ser żółty

wykonanie:
wyciągamy środek z pomidorów i razem z cebulką (ze wzgl. na to ze one muszą sie dłóżej smażyć)przysmarzamy na patelni.
Następnie do pomidorowo-cebulowej "dziamki" dokładamy pokrojona szynkę. Składniki dusimy przez jakieś 5 minut. Na koniec dodalemu pokrojony żółty ser (dla efektu).
I teraz tak oto gotowy tarsz wkładamy do "pustych" pomidorków.


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Martens
Mini Natchnieniec
Mini Natchnieniec



Dołączył: 02 Gru 2005
Posty: 174
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Jaworzno

PostWysłany: Nie 2:09, 04 Gru 2005    Temat postu:

No to kochani macie mój patentowanyprzepis na PTASIE MLECZKO:

Składniki:
biszkopty na spód
3 Galaretki
2 śnieżki
2 niepełne szklanki mleka
Jakies owoce z puszki

Przygotowanie:

Rozpuszczacie galaretki w osobnych pojemnikach z polową wody (musza wystygnac)
Ubijacie jedną śnieżkę z 1 niepełną szklanką mleka
Dodajecie do niej rozpuszczoną galaretkę taką chłodną i wylewacie do foremki wyłozonej biszkoptami.
Hops do lodówki az stęzeje troszkę
W międzyczasie robicie 2 warstwę ptasiego mleczka, czyli ubita śnieżka + galaretka
Wylewacie tą drugą warstwę na tę pierwszą
Hops do lodówki
Rozrabiacie ostatnią 3 galaretkę juz z normalną ilością wody
Kroicie te owoce z puszki i dajecie na wierzch, zalewacie tą ostatnią galaretką
Znów hops do lodówki i jak wszystko stezeje to mozna sie dosłownie zazerac Very Happy
SMACZNEGO!!


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Tomek
Administrator
Administrator



Dołączył: 24 Wrz 2005
Posty: 725
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Gryfino

PostWysłany: Nie 2:10, 04 Gru 2005    Temat postu:

a ma ptasią grype?

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Martens
Mini Natchnieniec
Mini Natchnieniec



Dołączył: 02 Gru 2005
Posty: 174
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Jaworzno

PostWysłany: Nie 3:30, 04 Gru 2005    Temat postu:

buehehe w 60 stopniach ginie wirus ptasiej grypy hehe Razz

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kewin
Administrator
Administrator



Dołączył: 24 Wrz 2005
Posty: 394
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Gryfino

PostWysłany: Nie 11:51, 04 Gru 2005    Temat postu:

hehe ale jak przyządze te ptasie mleczko to sie nie zatruje?

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Tomek
Administrator
Administrator



Dołączył: 24 Wrz 2005
Posty: 725
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Gryfino

PostWysłany: Nie 12:56, 04 Gru 2005    Temat postu:

Niezbyt jestem tego pewien

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Martens
Mini Natchnieniec
Mini Natchnieniec



Dołączył: 02 Gru 2005
Posty: 174
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Jaworzno

PostWysłany: Nie 16:51, 04 Gru 2005    Temat postu:

jezu azle macie schize. Podalam pomysl na banalny i pyszny deser a tu takie hasla buehehe co ma mleko i sniezka do ptasiej grypy? Laughing Zgrywusy Razz Zycze smacznego a i zareczam nawet gdyby od mojego deseru szlo sie zarazic ptasia grypa to zareczam glowa ze WARTO! hehe

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Tomek
Administrator
Administrator



Dołączył: 24 Wrz 2005
Posty: 725
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Gryfino

PostWysłany: Nie 16:54, 04 Gru 2005    Temat postu:

Chyba nie jestem głodny Very Happy

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Martens
Mini Natchnieniec
Mini Natchnieniec



Dołączył: 02 Gru 2005
Posty: 174
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Jaworzno

PostWysłany: Nie 16:58, 04 Gru 2005    Temat postu:

to na deser a nie obzarcie sie hehehe. PS Zapraszam do siebie na ten deser hihihihi

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Martens
Mini Natchnieniec
Mini Natchnieniec



Dołączył: 02 Gru 2005
Posty: 174
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Jaworzno

PostWysłany: Nie 17:00, 04 Gru 2005    Temat postu:

Luseczka wypróbowalam twoj przepis, ale...zapiekłam te pomudorki jeszcze 7 min w piekarniku i posypalam z wierzchu serem. Mowie ci malinka i dzieki za pomysł

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Power Team Strona Główna -> Hyde park Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

 
Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin